Nasıl Reklam Verebilirim ?: Google AdWords Reklamı Vermeden Önce Bilmeniz Gereken 3 Şey

Google AdWords Reklamı Vermeden Önce Bilmeniz Gereken 3 Şey

 Google AdWords reklamı vermeden önce mutlaka incelemeniz gereken 3 madde;

  1. Google’a reklam vermeden önce mutlaka zaman ayırmanız gereken şeyler
  2. Google Adwords kampanyalarında sıkça yapılan hatalar
  3. Google AdWords reklamları hakkında en çok karşılaştığım sorular

Bir saniyeliğine internetin olmadığını ve apartmanınızın altında bulunan bir veteriner kliniğinin nasıl nasıl müşterilerine ulaşabileceğini düşünün. Bu küçük işletme reklamını yapmak için TV’ye reklam verebilir mi? Veya kalabalık bir caddede, evine yakın bir billboard’a? Bu onlar için çok zorlayıcı olabilir. Belki de arka sokakta bulunan, veterinere ihtiyacı olan bir kişi bu işletmenin varlığından hiç haberdar olamayacak. Google reklamlarını kullanarak potansiyel müşterilerinize ihtiyaç anında ulaşabileceksiniz. Artık küçük işletmeler de doğru stratejilerle potansiyel müşterilerine daha rahat ulaşmaya başladı.

Başlamadan önce doğru bir tercih yapmak üzere olduğunuzu hemen söylemek istiyorum. Çünkü Google reklam vererek doğrudan, işletmenizi arayan kullanıcılara ulaşma gibi bir şansa sahip olabilirsiniz. Google reklamları, doğru kurgulandığında hem marka bilinirliğinizi artırma hem de yeni müşteriler kazanma noktasında son derece önemli bir online pazarlama kanalı olabilir.

Arama motoru reklamları, ölçeği farketmeksizin tüm işletmeler tarafından neredeyse en çok bütçe ayrılan dijital pazarlama kanalıdır. En büyük avantajı ne aradığını net olarak bilen kullanıcılara ulaşmanıza imkan sağlamasıdır. Türkiye’de Google bu kanaldaki pazar payının büyük bir bölümüne hakimdir. Çok ufakta olsa Yandex’in de bu pazarda bir yeri olduğunu unutmamak gerekir. Arama motoru reklamlarının temelinde anahtar kelimeler ve reklam metinleri vardır. Belirlemiş olduğunuz anahtar kelimelerin arama terimleri ile eşleşmesi sonucu reklamlarınız Google arama sonuç sayfasında gösterim alır. Eğer kullanıcılar reklamlarınız ile etkileşime geçerse bir maliyet gerçekleşir.

Öncelikle şu noktada anlaşalım. Google reklamları her ne kadar yeni müşteriler edinme noktasında en başarılı online reklam kanallarından biri olsa da Google’a reklam vererek kesin para kazanacaksınız diye bir şey yok. Müşterilerinizin bir hizmetinizi kullanmasını, bir ürününüzü satın almasını etkileyen bir çok faktör var.  Kısacası Google reklamlarını başarılı bir şekilde sürdürebilmek için öncelikle işletmenizin doğru strateji ile hareket etmesi gerektiğini unutmamalısınız.

We love google good this

https://inssbcaravanfire894.blogspot.com https://forssbsuspensionof986.blogspot.com https://tossbchinabiden933.blogspot.com https://tossb...